Byl jednou jeden člověk. - Gaudin, Jean-Charles, 1963- (Hello maestro!, 2024)
Komiksový příběh slavného Maestra, který tentokrát s přáteli vyráží do 15. století, kdy končí středověk a nastupuje renesance. Ve Florencii se ve vynalézavosti předhánějí ti nejlepší vědci a umělci své doby. Po boku našich hrdinů se seznámíte s jistým Leonardem da Vincim, jehož nesmrtelnému dílu se obdivujeme dodnes. Nakladatelská anotace. Kráceno.