Špioni pod Berlínem - Stafford, David, 1942- (CPress, 2023)
Historie málo známé špionážní operace britských a amerických zpravodajských služeb z padesátých let 20. století, jejímž cílem bylo vybudování tunelu pod sovětským sektorem Berlína za účelem odposlechu sovětských ozbrojených sil.