Traktory Zetor : modelové řady Z 5011-Z 7341 (r. v. 1980-2004) : konstrukce, údržba, seřizování a zaměnitelnost dílů - Lupoměch, František, 1938- (CPress, 2024)
Pracovní postupy pro opravy traktorů Zetor unifikované řady I, vyráběné nepřetržitě od roku 1960. Technické popisy, změny a rozdíly mezi jednotlivými typy a modely.