Když běžné postupy selhávají : jak hledat reálná řešení složitých situací v sociálních službách - Jůn, Hynek, 1974- (Pasparta, 2021)
Příručka pro pracovníky sociálních služeb vysvětluje, jak pracovat s klienty s těžším problémovým chováním. Součástí výkladu jsou kazuistiky a rovněž rady, jak být dobrým sociálním pracovníkem.