Rodičovství jako cesta - Vávrová, Alena, 1980- (Mladá fronta, 2024)
Praktické principy, které posilují zdravé vztahy mezi dětmi a rodiči. Když se člověk stane rodičem, vykročí na dlouhou cestu do neznáma, která zdaleka není jen vyhlídková. Vede i přes náročné úseky a odbočky, v jejichž spleti se dá snadno zabloudit. S tímto průvodcem se ale neztratíte. Najdete v něm poznatky z psychologie a neurobiologie, praktické tipy i záchytné body, které vám pomohou s vytvořením vašeho jedinečného rodičovského stylu. Nakladatelská anotace. Kráceno.