Žiju bez dětí : příběhy žen, které se nestaly matkami - Vrbová-Hynková, Martina, 1971- (CPress, 2024)
Devět žen, osm rozhovorů, devět příběhů bezdětnosti. Moderátorka ČT v průběhu dvou let vyzpovídala bezdětné ženy různého věku, povolání i zájmů. Vznikla tak fascinující mozaika příběhů, které otevírají hluboká témata rodiny, hodnot i partnerských vztahů. Nakladatelská anotace. Kráceno.