Obrázky ve výuce jazyků : jak efektivně, zábavně a legálně využívat obrázky ve výuce (nejen cizích) jazyků - Svatoňová, Iva, 1987- (Pointa, 2024)
Příručka pro učitele radí, jak zábavně a efektivně využívat obrázky ve výuce jazyků. Kniha je určena všem učitelům a lektorům cizích jazyků i češtiny jako jazyka mateřského. Nabízí více než 250 obrázkových her a výukových aktivit. Také obsahuje rady, jak vybrat kvalitní obrazový materiál, aby současné náročné studenty opravdu zaujal, a jak ho připravit pro výuku. Nechybí ani kapitoly o vizuálním vnímání a o autorských právech. Nakladatelská anotace. Kráceno.