Naše těla, jejich bojiště : příběhy žen z války - Lamb, Christina, 1965- (Host, 2024)
Britská novinářka líčí dramatické příběhy žen z celého světa, které se během ozbrojených konfliktů minulého i současného století staly oběťmi sexuálního násilí.