Kam se ztrácí Alice Sun - Liang, Ann (CooBoo, 2024)
Young adult román z prostředí elitní střední školy. Místní studentka Alice se začne stávat neviditelnou a zjistí, že téhle schopnosti lze dost dobře využívat - ale i zneužívat. Alice Sun si na mezinárodní střední škole, na které má jako jediná prospěchové stipendium a která se jen hemží bohatými, vlivnými teenagery, vždycky připadala neviditelná. A pak se jí stane, že skutečně začne být neviditelná. Když jí rodiče oznámí, že už nemají finance na její další studium, a ona tak bude muset přejít na jinou, obyčejnou školu, rozhodne se tuhle svou novou schopnost využít. Za pomoci Henryho, svého školního rivala, si zřídí aplikaci, díky níž si ji můžou za vysoké částky najímat její spolužáci, a ona pro ně vykonává drobné, ale zásadní úkoly. Postupem času se ale tyhle drobné úkoly mění ve složitější a posunují se za hranici zákona. Alice je tak vystavená dilematu, jestli peníze, které tímhle způsobem vydělává, doopravdy stojí za to. Nakladatelská anotace.