Premeny - Ďuroška, Tomáš (Ecotech Systems s.r.o., 2023)
Básne, ktoré idú až na úroveň atómov. Zaoberajú sa podstatnými témami. Majú nastoľovať otázky, ale aj hľadať odpovede. Nastavujú nám zrkadlo, ale zároveň nás majú motivovať k zlepšovaniu.