Milionářem po 40 - Kandráčová, Michaela (Cestování bez cestovky, 2024)
Milionářem po 40. Aneb nikdy není pozdě být milionářem. Kniha je inspirací, jak zbohatnout i po čtyřicítce. Návod a praktické rady i pro začátečníky. Každá chvíle má svá řešení a každý milionový nápad má svůj věk.