Na neVěčné časy - Horáková, Štěpánka (Canc, 2024)
Antologie osmi povídek českých autorek se pohybuje na hraně žánru fantasy: magie je ve všech jen špetka, zato romantiky přiměřeně. Tématem souboru povídek jsou druhé šance. Ať už jde o svět, kde svatbou získáte talent toho druhého, či svět, kde dokážete zaslechnout hlas své spřízněné duše, nebo svět obývaný magickými kočkami - ve všech jde hlavním postavám o nalezení lásky (i kdyby to samy nevěděly).