Travel jobs : 135 způsobů, jak si vydělávat na cestách - Vinš, Matouš, 1994- (Blue Vision, 2018)
Praktické rady, jak vydělávat peníze a zároveň cestovat. Příručka radí, jak využít našeho jazykového nadání pro vyučování cizích jazyků nebo působení na pozici překladatele. Dále zde najdeme tipy na práci na dálku, pouliční práci, různé druhy odborné činnosti, zaměstnání v oblasti sportu nebo dobrovolnictví.