Sama a šťastná : jak si užít čas, který trávíme sami se sebou - Ritter, Marie Luise, 1991- (Kazda, 2024)
Jsou naše zážitky cennější, když je máme s kým sdílet? Německá autorka bere čtenáře na opuštěné pláže i do rušných ulic. Vypráví příběh o vzdálených místech i osamělých večerech ve svém bytě. A o štěstí, které jí tato samota přináší.