Vyprávěj mi o komunismu : knižní vydání podcastu - Hovorková, Johana (Free Czech Media, 2023)
Prostřednictvím rozhovorů můžeme zjistit, jak vypadal každodenní život v Československu v období komunistického režimu. Nechybějí vzpomínky a příběhy.