Miroslava Němcová : první dáma české politiky - Hovorková, Johana (Free Czech Media, 2020)
Významná česká politička se prostřednictvím rozhovorů snaží přibližit svou politickou dráhu a názory. Nechybějí články a projevy Miroslavy Němcové.