Neohrožená - Leonard, Charlotte, 1964- (Kontrast, 2024)
Románový příběh Hedy Lamarrové, hollywoodské hvězdy, která prchla z Německa před 2. světovou válkou. Mladé herečce Hedwig se velkolepým způsobem podaří utéct od tyranského manžela. V Americe se z ní pod jménem Hedy Lamarrová stane přes noc hvězda a díky její kráse také ikona Hollywoodu. Muži jí leží u nohou - avšak o to, co říká, se téměř nikdo nezajímá. Po natáčení se Hedy věnuje své velké vášni: vynalézání. Nakladatelská anotace. Kráceno.