Jak si zbytečně nekomplikovat život : klíč ke změně a osobní transformaci - Santandreu, Rafael, 1969- (Via, 2024)
Autor v knize v duchu kognitivní psychologie poradí, jakým způsobem se zbavit strachu, dosáhnout vnitřní proměny myšlení i životní harmonie. Text je doplněn o svědectví pěti bývalých autorových pacientů.