Lékaři z Osvětimi - Halioua, Bruno, 1959- (Pangea, 2024)
Kapitoly detailně popisují roli lékařů SS při likvidaci Židů v Osvětimi a jejich účast na provádění zdejších lékařských pokusů na vězních. Pozornost je rovněž věnována působení lékařů z řad deportovaných v tomto vyhlazovacím táboře.