Arytmie v otázkách a odpovědích : všechno, co chcete a potřebujete vědět o srdečním rytmu - Kautzner, Josef, 1957- (Mladá fronta, 2024)
Nepravidelné bušení nebo přeskakování srdce trápí mnoho lidí. Jak poznat, že už svítí červená kontrolka, která oznamuje závažný problém? Profesor kardiologie v příručce přibližuje různé druhy arytmií a možnosti jejich léčby.