Heřmanova kuchařka : vař jako mišulin - Ostravsky Gastrošef (CPress, 2024)
Youtuber, který sám sebe nazývá odborníkem na všechno, přináší tištěnou kuchařku, kde jsou recepty uvedené v ostravském nářečí.