Změňte cokoliv : nová věda o osobním úspěchu - Patterson, Kerry, 1946- (Práh, 2012)
Kniha definuje na základě vědeckých poznatků průlomové techniky, pomocí nichž mnozí lidé dokázali přestat kouřit, zhubnout nebo zlepšit svůj partnerský vztah. Četná vědecká zkoumání a testování dobrovolníků potvrdila, že znáte-li své limity a okolní podmínky, dokážete prolomit začarovaný kruh a začít žít kvalitnější život. A kdo z nás by nechtěl konečně začít efektivně spořit na horší časy, vylepšit své postavení v práci nebo se zbavit závislosti? Odhalte tajemství šesti zdrojů vlivu, naučte se s nimi účinně nakládat a konečně... změňte cokoliv! Nakladatelská anotace. Kráceno.