Nikdy to nevzdávej : nová autobiografie - Grylls, Bear, 1974- (Jota, 2024)
Autobiograficky laděný text přináší osobní příběhy i zážitky autora s množstvím různorodých celebrit, které se zúčastnily jeho populárních televizních pořadů. Grylls na stránkách této knihy popisuje svůj život od chvíle, kdy vstoupil na televizní obrazovky, bere čtenáře na svá nejslavnější dobrodružství, sdílí s nimi zážitky z oblíbených expedic a popisuje své nejdramatičtější souboje o přežití. Autobiografie, volně navazující na světový bestseller Bláto, pot a slzy, nahlíží pod pokličku legendárního natáčení pořadu Nutné k přežití a na příbězích s prezidentem Obamou, Rogerem Federerem či Julií Robertsovou přibližuje, jaké to je skutečně se pohybovat „V divočině s Bearem Gryllsem“. Nakladatelská anotace. Kráceno.