Pohansko u Břeclavi : sociální a ekonomická stratifikace velkomoravského centra na základě archeozoologických analýz - Dreslerová, Gabriela (Opera Facultatis philosophicae Universitatis Masarykianae = Spisy Filozofické fakulty Masarykovy univerzity, 2023)
Práce se věnuje archeozoologickému zhodnocení zastoupených zvířecích druhů spolu s charakteristikou jednotlivých lokalit.