Trénink paměti pro seniory : jednoduchá cvičení - Suchá, Jitka, 1973 prosinec 18.- (Edika, 2024)
Kniha obsahuje úkoly na nižší až střední úrovni obtížnosti, vždy je uvedeno 5 variant pro jeden typ cvičení s prostorem na řešení úloh.