Zapomenutí svědkové : osudy lidí ze Šumperska, Staroměstska a Zábřežska 1938-1989 - Lucuk, Vít (Veduta, 2015)
Práce seznamuje s pohnutými životními osudy osob z oblasti Šumperska v období let 1939-1989.