Vzpomínky zůstaly : osudy lidí z Jesenicka, Javornicka, Vidnavska, Žulovska a Šumperska 1938-1989 - Lucuk, Vít (Veduta, 2016)
Práce seznamuje s pohnutými životními příběhy lidí z oblasti Jesenicka, Vidnavska, Šumperska a Žulovska v období let 1938-1989.