Humoriády Felixe Holzmanna - Holzmann, Felix (Supraphon a.s., 2018)
LP album 11 1359-1 811 se záznamem představení Humoriády Felixe Holzmanna v Kulturním domě v Kroměřiži vydal Supraphon pod stejnojmenným názvem v roce 1991 - nyní titul vydáváme poprvé digitálně.