Francouzská poesie z dob impresionismu - Baudelaire, Charles (Supraphon a.s., 2018)
Původní LP titul DV 15170 Francouzská poesie z dob impresionismu vydal Supraphon v roce 1963 - nyní album vychází poprvé digitálně.