Život začíná po přechodu - Mlynářová, Marcela, 1948- (Euromedia Group, 2024)
Oblíbená autorka řady autobiografických humorných vyprávění opět s nadhledem komentuje dění kolem sebe i ve světě a vypráví o svých příhodách a dobrodružných cestách. Opustil vás manžel s mladou milenkou? Jen jí dopřejte chátrajícího chlapa se zbytkem mízy. Vylétly vám děti z hnízda? Jásejte, že se na rozdíl od mnoha příživníků osamostatnily. Konečně nastala doba, kdy už nemusíte nic a můžete všechno. Oblíbená autorka řady populárních knih opět s humorem a nadhledem, zcela otevřeně a bez servítek komentuje dění kolem sebe i ve světě a vypráví nenapodobitelným stylem o svých pozoruhodných příhodách, o dobrodružných cestách po krásách naší země, ale také po Skotsku a Středomoří. Autorka potvrzuje, že není podstatný věk, ale přístup k životu, a navzdory všem ranám osudu je třeba vždy hledat to dobré a nikdy se nevzdávat. Nakladatelská anotace. Kráceno.