Bojovali za svobodu - neuveden, (Supraphon a.s., 2016)
Vzpomínky účastníků bojů za osvobození vydal Supraphon ve spolupráci s vojenským historickým ústavem Praha a ÚV Svazu protifašistických bojovníků na původním LP albu 1018 3151 v roce 1980.