Námluvy, Tragédem proti své vůli - Čechov, Anton Pavlovič (Supraphon a.s., 2016)
Původní LP album 1018 4034 "A.P.Čechov Námluvy, Tragédem proti své vůli" vydal Supraphon v roce 1986 - nyní titul s výběrem scén z Čechovových her v nezapomenutelném podání herců Vlastimila Brodského, Josefa Somra, Dany Brochové (Tragédem proti své vůli) a Jaroslavy Adamové, Rudolfa Hrušinského, Ladislava Peška (Námluvy) vychází poprvé digitálně. NÁMLUVY jsou ruskou veselohrou o námluvách dvou nesnesitelně majetnických, lakomých a tvrdohlavých lidí za doprovodu otce nevěsty, který má podobné vlastnosti jako oba snoubenci. Tato jednoaktová hra pochází z dílny ANTONA PAVLOVIČE ČECHOVA (*29. ledna 1860 – 15. července 1904), světoznámého ruského prozaika a dramatika. Skrze svá díla autor kritizuje společenské neduhy, což je na díle Námluvy dobře vidět. Zde jsou hlavními tématy hamižnost, lakomost, hádavost a tvrdohlavost. TRAGÉDEM PROTI SVÉ VŮLI je mikrokomedie o muži, trpícím přemírou rodinných povinností.