Veselé Velikonoce : recepty, zvyky, tradice - Zindelová, Michaela, 1950- (XYZ, 2024)
Přehledný a srozumitelný průvodce představuje tradice, oslavy i chutné pokrmy Velikonoc. Chcete si připomenout, jak naši předci slavili Velikonoce? Znovuobjevit tradice i zvyky a prozkoumat jejich význam? Zajímá vás, jak se slaví Velikonoce ve světě? Nebo hledáte inspiraci pro slavnostní výzdobu a jídelníček? Načerpejte velikonoční atmosféru a poznejte kouzlo svátků, které jsou s námi bezmála dva tisíce let! Nakladatelská anotace. Kráceno.