Králický Sněžník a okolí na starých pohlednicích a fotografiích - Gába, Zdeněk, 1939- (Veduta, 2014)
Dnes už převážně zaniklé horské chaty, pramen Moravy, bývalou rozhlednu na vrcholu a pohraniční opevnění v okolí Králického Sněžníku. Nakladatelská anotace.