Pod noční oblohou - Říčka, Vítězslav (E-knihy jedou, 2024)
Na farmářových polích se pod noční oblohou dějí podezřelé skutky. Kdo za nimi stojí a jak ovlivňují farmářskou úrodu, se dozvíme v posledním příběhu o farmáři a jeho čarodějce nocí. Zda se ti dva k sobě vrátí, je ve hvězdách noční oblohy. Předsevzetí zainteresovaných je ale dané.