Rychlebské hory a podhůří v proměnách staletí - Growka, Květoslav, 1956- (Pavel Ševčík - Veduta, 2020)
Publikace zobrazuje Rychlebské hory a podhůří na historických pohlednicích. Každá kapitola přináší také historické a vlastivědné souvislosti o dané obci včetně jejího znaku.