Než jsi poznala mé jméno - Bublitz, Jacqueline (Vendeta, 2024)
Detektivní román australské autorky. Nevšední příběh vyprávěný zavražděnou dívkou, která chce prostřednictvím další příchozí rozluštit záhadu své násilné smrti. Toto není jen další román o mrtvé dívce. Dvě ženy - jedna živá, druhá mrtvá - se setkávají v temném podhoubí New Yorku, aby vyřešily tragickou vraždu. Když Alice Leeová přijela v den svých osmnáctých narozenin do New Yorku a měla u sebe jen 600 dolarů v hotovosti a ukradený fotoaparát, chtěla začít znovu. Nyní, o pouhý měsíc později, je nejnovější neznámou mrtvou ve městě. Je sice mrtvá, ale to neznamená, že její příběh skončil. Nakladatelská anotace. Kráceno.