Džungloidní zahrady od nezkrotné zahradnice - Votavová, Radka, 1970- (CPress, 2024)
Praktická příručka plná rad, doporučení a inspirací, jak proměnit svůj pozemek v krásnou, zdravou a trvale udržitelnou zahradu. S pokorou a úctou ke všemu živému, bez boje, ve spolupráci a v harmonii s přírodou. Nechte se inspirovat praktickými tipy - od prvotních představ přes výběr pozemku až po volbu rostlin či práci s vodou. To vše s jedním cílem: aby byla vaše zahrada samostatná. Zjistěte, jak o ni pečovat v duchu trvalé udržitelnosti, využívat přírodní zdroje a podporovat druhovou rozmanitost. Nakladatelská anotace. Kráceno.