Priessnitzovy léčebné lázně Jeseník v proměnách staletí - Growka, Květoslav, 1956- (Veduta, 2017)
Na téměř třístech starých pohlednicích, fotografiích a kresbách kniha čtenáři představuje Priessnitzovy léčebné lázně od doby jejich zakladatele Vincenze Priessnitze, přes jeho pokračovatele až po současnost.