Oběť mafie: Vzpoura - Kubicová, Adéla (Solis nakladatelství, 2024)
Svéhlavá, impulzivní a vychytralá Claire Sanderson je dcerou obávaného gangstera, s nímž se ani ti největší zločinci nechtějí dostat do křížku. Ona se ale touží z područí mafie dostat za každou cenu. Odmítne smluvený sňatek, přičemž svého otce poníží natolik, že jí nezbývá nic jiného, než konečně vzít svůj život do vlastních rukou. Brzy si však uvědomuje, jak moc byla v tomto zkorumpovaném světě naivní. Z mafie totiž vede pouze jedna cesta. Smrt. Podaří se Claire díky pomoci zběhlého bodyguarda a novým spojenectvím, jež postupně získává, v nemilosrdné hře o holý život obstát, nebo skončí mrtvá jako všichni ostatní, kteří se odvážili Michaelu Sandersonovi vzbouřit?