Hypotéza lásky - Hazelwood, Ali (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2022)
Olive Smithová, tretiačka na doktorandskom štúdiu, neverí na dlhotrvajúce romantické vzťahy. Ale jej najlepšia priateľka áno – a práve preto sa dostane do tejto šlamastiky. Dokázať, že naozaj randí, však nebude ľahké – vedci totiž potrebujú dôkaz. Preto spanikári a pobozká prvého muža, ktorého zbadá: Adama Carlsena, ich mladého a nadaného vyučujúceho… a všeobecne známeho kreténa. Olive nedokáže uveriť, keď súhlasí, že bude hrať jej falošného priateľa. Ich experimentu však hrozí poriadny výbuch…