Ten pravý - Loren, Roni (MOBA, 2024)
Milostný román americké autorky vypráví příběh plný nečekaných zvratů. Rebecca Lindtová si většinou připadá jako podvodnice... Svět ji obdivuje jako ženu, která přežila tragédii. Ale jakmile by vyšlo najevo, jak to bylo doopravdy, její image by se zhroutila jako domeček z karet. Nezasloužila si přežít, ale minulost už nic nezmění. Wes Garrett se snaží postavit zpátky na nohy poté, co během krutého rozvodu přišel o vysněnou restauraci, o peníze a málem i o nervy. Když se mu náhodou podaří zachránit před lupičem Rebeccu - ženu, která pomohla jeho bývalce, aby ho oškubala -, život se mu najednou nečekaně zkomplikuje. Nakladatelská anotace.