Madam ježibaba : pohádkové dobrodružství s angličtinou - Csontosová, Zuzana (Fragment, 2024)
Pohádkový příběh o ježibabě, Jeníčkovi a Mařence, ve kterém ježibaba Anastázie po návštěvě nebojácných dětí zjistí, že se svět změnil a rozhodne se, že i ona chce být modernější. Ježibaba, okouzlená příběhy čarodějek z Mařenčiných knížek, touží vyrazit poznávat svět. Když ji děti upozorní, že bez angličtiny se v cizině těžko domluví, dohodnou se, že se spolu začnou učit anglicky. A brzy se ukáže, že je to velká zábava. Nakladatelská anotace.