Hravý průvodce po hradech a zámcích : procházky, které nadchnou děti i rodiče - Petřinová, Iva, 1984- (Fragment, 2024)
Kniha je rodinným průvodcem po českých, moravských a slezských hradech a zámcích. Nechybí tipy na výlety a aktivity v okolí, historické souvislosti, legendy a pověsti, faktografické zajímavosti a kuriozity, úkoly či kvízové otázky.