Kdo byl kdo : 200 osobností z historie Šumperka - Filip, Zdeněk, 1925-2008 (Veduta, 2008)
Biografický slovník obsahuje stručné portréty dvou set šumperských rodáků a dalších významných občanů Šumperka.