Stezka Českem : ...nové příběhy - Úbl, Martin (Jota, 2024)
Pokračování knihy Stezka Českem je kombinací průvodce, cestopiu, faktografických informací či turistických tipů ohledně turistické i cykloturistické trasy v rámci oficiálního přechodu po hranicích republiky.