S nervama v kopru a kopretinách - Bezáková, Ružena (E-knihy jedou, 2024)
Kam až se může dopracovat poctivá deprese. Hromada spletitých pocitů, s osobní hrdostí v kopru…Psáno jako texty písní, vhodné pro jazz nebo šanson, do klubu umělců nebo kafé baru. Užívejte, jak bude chutnat, nebo podle předpisu ošetřujícího lékaře.