Srdce v plamenech - Jones, Casey (Fortuna Libri, 2024)
Oheň dokáže spálit vše, kromě lásky Faith schází poslední rok do ukončení studia, ale po nepříjemném rozchodu s přítelem se ocitne v prekérní situaci. Naštěstí se jí naskytne ideální příležitost – práce v malém bistru, k níž patří i možnost pronájmu malé garsonky v tom samém domě. Jedinou nevýhodou je, že hned naproti domu stojí hasičská stanice, takže tam občas bývá poněkud hlučno. Hasiči si někdy po službě zajdou do bistra na drink. Mezi nimi jsou i dva kamarádi, výmluvný a někdy trochu otravný Cory a záhadný, mlčenlivý krasavec Damon, který se tváří, jako by ho nezajímala žádná žena na světě, Faith nevyjímaje. To se ale změní. A kdo by odolal možnosti dostat se pod kůži tak zajímavému a po čertech pohlednému muži?