Neplavec - Šlik, Petr Hugo, 1976- (CooBoo, 2023)
Příběh dospívajícího Honzy, který proplouvá životem, ani neví jak. Všechno je zdánlivě v pořádku, při bližším ohledání ale právě naopak. Honzovi je sedmnáct a chodí do třeťáku na střední. S učením nemá problémy, rodiče jsou v pohodě, spolužáci taky, s holkou randí, a dokonce sehnal i fajn brigádu. Jenže přes to všechno jeho život vůbec není easy. Má pocit, jako by se nemohl hnout z místa a všude kolem něj pomalu stoupala chladná kalná voda. A to je zlý, moc zlý. Honza je totiž neplavec. Nakladatelská anotace.