Občanský a společenskovědní základ : přehled středoškolského učiva - Buček, Ladislav (Maturity (Edika), 2023)
Ucelený přehled středoškolského učiva z oblasti psychologie, sociologie, politologie, práva, ekonomie, filosofie a europolitiky. Posluchačům vysokých a vyšších škol poslouží například jako sada odborných materiálů pro opakování základů jednotlivých oblastí. Nakladatelská anotace. Kráceno.